Kauneutta ja hyvinvointia vuodesta 2017

Moikka!

Olen Beauty Studio Alisan yrittäjä, SKY-kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Anna-Liisa Lammervo. Valmistuin Turun kosmetologikoulusta vuonna 2015.

Olen ollut heti urani alkumetreiltä yrittäjä, aluksi vuokratuolilla ja myöhemmin avasin oman hoitolan. Rakkaus kauneudenhoitoa kohtaan on ollut jo lapsesta saakka: hoidin äitini kasvoja erilaisilla voiteilla ja olen myös aina tykännyt käydä kasvohoidoissa. Parasta hemmottelua ja terapiaa onkin käydä myös itse kollegoilla välillä rentoutumassa. ❤️

Olen iloinen persoona ja innokas tekemään töitä. Kosmetologin työ on hoitamista ja huolehtimista asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. On ihana tavata erilaisia ihmisiä ja auttaa heitä ihonhoidon haasteissa. Tykkään siitä todella paljon!

Tunnelmallinen kauneushoitola Naantalissa

Beauty Studio Alisa on pieni kauneushoitola Naantalissa. Hoitola on toiminut samalla paikalla osoitteessa Tuulensuunkatu 21, terveyskeskusta vastapäätä, jo vuodesta 2017. Minulle tärkeää on asiakkaan rentoutuminen hoitojen aikana. Siksi hoitolan ovi onkin lukossa erityisesti hemmotteluhoitojen ja sokerointien ajan.

Lämmitetty hoitopeti ja rauhallinen musiikki pysäyttää arjen kiireet hetkeksi. Alisassa pääset rentoutumaan erilaisiin kasvohoitoihin, saat kauniit kulmat samalla kuulumisia vaihdellessa tai ottaen pienet päiväunet. Myös jalkahoidot kuuluvat valikoimaan, unohtamatta manikyyriä, meikkauksia ja sokerointeja. Ripsille onnistuu ripsienpidennykset ja taivutuskäsittelyt.

Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Teen myös myöhäisiä ilta-aikoja ja välillä olen viikonloppuisin hoitolalla. Jos et löydä netistä sopivaa hemmotteluaikaa, voit aina laittaa viestiä ja katsotaan saammeko sinulle sopivan ajan järjestymään. 😊

Saksalaista laatukosmetiikkaa

Käytän hoitolassani saksalaista Janssen Cosmetics -tuotesarjaa. Olen ollut tämän sarjan fani jo koulusta asti ja tuotteilla saadut tehokkaat hoitotulokset saivat jatkamaan sarjan parissa työskentelyä. Vuonna 2019 hoitolani valittiin vuoden Janssen Cosmetics -hoitolaksi.

Janssen Cosmeticsin tuotteissa yhdistyvät farmakologian tehokkuus, laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Janssenilta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille ja jokaisella tuotelinjalla on oma aktiiviainekonseptinsa, jonka avulla iho saadaan voimaan paremmin. Tervetuloa kasvohoitoon testaamaan Janssen Cosmetics -sarjaa. Valikoidaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet kotihoitoon.

Nähdään hoitolalla! ❤️

Iloisin terveisin,

Anna-Liisa