Kasvohoidot

Pienenettävä sisältö

Täydellinen kasvohoito - 92€

Tehokas ja rentouttava kasvohoito oman ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.

Intense Recovery -erikoiskasvohoito - 89€

Vuoden 2024 Janssen Cosmetics -erikoiskasvohoito Intense Recovery on intensiivinen palautumishetki ihoa ja mieltäkin rasittavista tekijöistä. Rentouttava, rauhoittava ja mieltä tasapainottava vaikutus syntyy laventelin eteerisestä öljystä ja täyteläisistä ihoa hoivaavista tuotekoostumuksista. Hoidon aikana iho eheytyy ja vahvistuu suojaavien lipidiainesosien korjatessa ihon pintarakennetta ja antioksidanttien tehostaessa ihon omaa vastustuskykyä. Kosteuttavat ja kirkastavat ainesosat saavat ihon säteilemään elinvoimaisena. Kesto 1h.

Floral Energy -erikoiskasvohoito - 77€

Floral Energy -tuotteiden sisältämät kukkaisuutteet palauttavat ihon elinvoiman ja energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan myös decollete -alueelle, ampullin ja Floral energy erikoisnaamion + hieronnan decollettelle ja hartioille, kasvohieronnan ja loppuvoiteet. Kesto 1h.

Platinum Care -erikoiskasvohoito - 96€

Ihoa kiinteyttävä ja kaunistava Platinum Care. Platinum Care -luksusihonhoitolinja on syntynyt intensiivisen tutkimustyön tuloksena ja se perustuu ihoa tehokkaasti hoitavaan Platinum MP Complex -yhdisteeseen, joka sisältää mm. aitoa, ihoa kaunistavaa ja eheyttävää platinaa ja kollageenin tuotantoa stimuloivia peptidejä. Platinum Care -erikoishoito sisältää hemmottelevia vaiheita, ylellisestä bioselluloosanaamiosta Platinum Care -nimikkohierontaan. Kesto 1h.

Vitaforce C -erikoiskasvohoito - 89€

Unelmana tasaisen sävyinen ja säteilevä iho! Haasteena Ihon epätasaisuudet, kuten pigmenttimuutokset tai pienet epäpuhtaudet. Väsynyt ja harmahtava ihonsävy. Virkistävä kasvohoito tehdään c-vitamiinia sisältävillä tuotteilla. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, tehokas kuorinta ja C-vitamiiniseerumi + okluusionaamio saavat ihon kirkastumaan. Virkistävä hieronta ja loppuvoiteet viimeistelevät hoidon. Kesto 1h.

Ampoule Booster Cure -kasvohoito - 83€

Ampule Booster Cure -Kasvohoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa viiden ampullin voimalla! Ampullien 10ml:n täyteainevaikutus ja voimallisesti vaikuttavat ainesosat saavat ihon virkistymään ja hehkumaan. Sis. Kuorinnan ja viiden ampullin hieronnan. Kesto 1h.

Detox-kasvohoito - 89€

Kun unelmana on hengittävä ja puhtaan tuntuinen iho! Sis. Ihotyypin mukaisen puhdistuksen, hedelmähappoja ja salisyylihappoa sisältävän syväpuhdistuksen, Detox enzyme -kuorinnan sivellinhieronnalla, kuplivan erikoisnaamion, Detox fluid -ampullin + detox-vaikutteisen voidenaamion, jonka aikana tehdään viilentävä hieronta hierontatikuilla. Lopuksi levitetään aurinkosuoja ja ihana Detox-kasvovoide. Hoidon kesto 1h.

Glow-kasvohoito - 89€

Glow-kasvohoito saa ihon säteilemään kauniina ja kuulaana. Kirkastava alkupuhdistus, tehokas perliittirakeita sekä sitruuna- ja glykolihappoa sisältävä kuorinta tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Upea Magic Glow Serum kosteuttaa ja luo iholle upeaa hehkua. Ihoa kosteuttavan ja virkistävän geelinaamion aikana tehdään rentouttava hieronta hierontatikuilla. Lopuksi iholle levitetään vielä kirkastavaa c-vitamiinia sisältävä okluusionaamio, jonka aikana tehdään decolletehieronta. Nuorekasta hehkua luova Glow Cream viimeistelee hoidon. Kesto 1h.

Ultraääni-kasvohoito - 95€

Kirkastava ja puhdistava tehohoito. Sis. alkupuhdistuksen, ultraääni-kuorinnan, tarvittaessa lisäksi mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen ampullin, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Kesto 1,5h.

Timanttihionta - 95€

Timanttihionta kasvohoito on tehokas hoito aknearville, mustapäille, pigmenttimuutoksille, juonteille ja jos iho tuntuu samealta. Hoito tehdään ihotyypin mukaan valituilla tuotteilla. Sis. Alkupuhdistus, timanttihionta, ihotyypin mukainen ampulli, naamio, rentouttava hieronta kasvoille, decolleteelle ja hartioille. Kesto 1,5h.

AHA-hedelmähappo kasvohoito (60min) - 89€

Tehohoito rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, kevyen hieronnan, voidenaamion ja loppuhoitotuotteet. Kesto 1h.

AHA-hedelmähappo kasvohoito (90min) - 110€

Rentouttava ja tehokas hoito rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, rentouttavan pitkän hieronnan kasvoille, hartioille ja decolletelle, ihotyypin mukaisen okluusionaamion sekä loppuhoitotuotteet. Kesto 1,5h.

Ihonpuhdistus - 72€

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.

Nuorten ihonpuhdistus (alle 18v) - 64€

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Nuoren ihonhoidon opastus hoidon yhteydessä. Kesto 1h.

Eyeceuticals Treatment -silmänympäryshoito - 59€

Kun unelmana on tasainen, vahva ja elinvoimainen silmänympärysiho. Hoito alkaa virkistävällä koko kasvojen ja silmänympärysihon puhdistuksella. Enzymaattinen, hellävarainen kuorinta valmistelee ihon vastaanottavaiseksi upealle hehkua antavalle seerumille ja silmänympärys ampullille. Seerumi ja ampulli kosteuttavat ihoa ja häivyttävät väsymyksen merkkejä. Golden Lift Eye -naamion vaikutusajalla silmänympärysiholle tehdään viileillä hierontatikuilla rentouttava hieronta. Blue Fresh Eye -geelivoide levitetään lopuksi silmänympärysiholle poistamaan väsymyksen merkkejä ja kosteuttamaan. Super rentouttava hoito vaikka ennen juhlia tai jos kaipaat virkistystä ja kosteutta silmänympärysiholle + pikakasvohoidon samalla kasvojeniholle. Kesto 45min. Kasvohoidon yhteydessä hoidon hinta 45€.

Hemmottelupaketti (sis. kasvo-, käsi- ja jalkahoidon) - 162€

Rentouttava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion. Kynnet viilataan, kynsinauhat siistitään ja voit valita joko kynsien lakkauksen tai käsien hieronnan. Jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Hoidon kesto 2,5h.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

Osta kasvohoidoissa käyttämiämme tuotteita: