Kasvohoidot

TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Tehokas ja rentouttava kasvohoito oman ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
81,00€
ULTRAÄÄNI KASVOHOITO
Kirkastava ja puhdistava tehohoito. Sis. alkupuhdistuksen, Ultraääni-kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin imeytyksen ultraäänilaitteella, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, okluusionaamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
89,00€
AHA-HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO
Tehohoito: rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. SIs. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, kevyen hieronnan, ihotyypin mukaisen okluusionaamion ja loppuvoiteet. Kesto 1h.
85,00€
IHONPUHDISTUS
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
59,00€
NUORTEN IHONPUHDISTUS (alle 18v)
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
49,00€
SILMÄNYMPÄRYSHOITO
Tehohoito simänympärysiholle. Sis. Alkupuhdistuksen, hellävaraisen mutta tehokkaan enzymaattisen kuorinnan, Eye Flash Fluid -tehoampullin, joka antaa väsyneelle iholle välittömästi syvävaikutteista energiaa ja saa sen säteilemään, virkistävän hieronnan, Hydrogel Mask Eye -silmänympärysnaamion, joka silottaa ja kaunistaa silmänympärysihoa, loppuun silmänympärysvoiteen. Hoidon kesto 30min.
45,00€

FAIR SKIN START UP -ERIKOISKASVOHOITO
Tehohoito pigmenttimuutoksille ja jos unelmana on kirkas ja kiinteä iho. Sis. Alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, ampullin, kevyen hieronnan, vaalentavan okluusionaamion. Hinta sisältää 40 päivän mittaisen 2-Phase Melafadin Concentrate -kotihoitokuurin , joka vaalentaa pigmenttiläiskiä. Janssen Cosmeticsin nelivaiheinen ihon pigmenttivirheitä vaalentava aktiiviainekonsepti perustuu C-vitamiinin, lipoaminohappojen sekä vaalentavien yrttiuutteiden hoitovaikutukseen. Start Up -kasvohoidon jälkeen suositellaan 5 kerran sarjahoitoa Fair Skin Follow Up -kasvohoidolla.

189,00€

FAIR SKIN FOLLOW UP -ERIKOISKASVOHOITO
Kasvohoidot vauhdittavat pigmenttiläiskien vaalenemista. Sis. Alkupuhdistuksen, tehokkaan kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan, ampullin, seerumin, kirkastavan voidenaamion. START UP -hoito käynnistää kuusiviikkoisen hoitolahoitojen sarjan, FOLLOW UP -hoitoja tehdään viikon välein, seuraavien viiden viikon ajan. Ihonhoito-ohjelma tehostaa jo olemassa olevan liikapigmentin poistumista sekä ehkäisee uusien pigmenttiläiskien syntymistä.

75,00€

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

<- Takaisin