Kasvohoidot

TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Rentouttava kasvohoito oman ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, voidenaamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
81,00€

GLOW – KASVOHOITO
Glow -kasvohoito saa ihon säteilemään kauniina ja kuulaana! Kirkastava alkupuhdistus, tehokas perliittirakeita sekä sitruuna- ja glykolihappoa sisältävä kuorinta tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Upea Magic Glow Serum kosteuttaa ja luo iholle upeaa hehkua. Ihoa kosteuttavan ja virkistävän geelinaamion aikana tehdään rentouttava hieronta hierontatikuilla. Lopuksi iholle levitetään vielä kirkastavaa c-vitamiinia sisältävä okluusionaamio, jonka aikana tehdään decollete hieronta. Nuorekasta hehkua luova Glow Cream viimeistelee hoidon. Kesto 1h.

89,00€
ULTRAÄÄNI KASVOHOITO
Kirkastava ja puhdistava tehohoito. Sis. Alkupuhdistuksen, Ultraääni-kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin imeytyksen ultraäänilaitteella, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, okluusionaamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
89,00€
VITAFORCE C-ERIKOISKASVOHOITO
Unelmana tasaisen sävyinen ja säteilevä iho! Haasteena Ihon epätasaisuudet, kuten pigmenttimuutokset tai pienet epäpuhtaudet. Väsynyt ja harmahtava ihonsävy. Virkistävä kasvohoito tehdään c-vitamiinia sisältävillä tuotteilla. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, tehokas kuorinta ja C-vitamiini seerumi + okluusionaamio saavat ihon kirkastumaan. Virkistävä hieronta ja loppuvoiteet viimeistelevät hoidon. Kesto 1h
89,00€
AHA-HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO
Tehohoito: rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, kevyen hieronnan, voidenaamion ja loppuvoiteet. Kesto 1h.
85,00€
AHA-HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO
Rentouttava ja tehokas hoito rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, rentouttavan pitkän hieronnan kasvoille, hartioille ja decolletelle, ihotyypin mukaisen okluusionaamion sekä loppuvoiteet. Kesto 1,5h
110€
IHONPUHDISTUS
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
59,00€
NUORTEN IHONPUHDISTUS (alle 18v)
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
49,00€
SILMÄNYMPÄRYSHOITO
Tehohoito simänympärysiholle. Sis. Alkupuhdistuksen, hellävaraisen mutta tehokkaan enzymaattisen kuorinnan, Eye Flash Fluid -tehoampullin, joka antaa väsyneelle iholle välittömästi syvävaikutteista energiaa ja saa sen säteilemään, virkistävän hieronnan, Hydrogel Mask Eye -silmänympärysnaamion, joka silottaa ja kaunistaa silmänympärysihoa, loppuun silmänympärysvoiteen. Hoidon kesto 30min. Kasvohoidon yhteydessä palvelun hinta 25€
45,00€
HEMMOTTELUPAKETTI (Sis. Kasvo-, käsi-, ja jalkahoidon) 
Rentouttava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion. Kynnet viilataan, kynsinauhat siistitään ja voit valita joko kynsien lakkauksen tai käsien hieronnan. Jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Hoidon kesto 2h.
145,00€

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

<- Takaisin