Kasvohoidot

TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Rentouttava kasvohoito oman ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, voidenaamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
81,00€
DETOX – KAUSIKASVOHOITO
Kun unelmana on hengittävä ja puhtaan tuntuinen iho! Sis. Ihotyypin mukaisen puhdistuksen, hedelmähappoja ja salisyylihappoa sisältävän syväpuhdistuksen, Detox enzyme -kuorinnan sivellin hieronnalla, kuplivan erikoisnaamion, detox fluid ampullin + detox vaikutteisen voidenaamion, jonka aikana tehdään viilentävä hieronta hierontatikuilla. Lopuksi levitetään aurinkosuoja ja ihana Detox kasvovoide. Hoidon kesto 1h.
89,00€
ULTRAÄÄNI KASVOHOITO
Kirkastava ja puhdistava tehohoito. Sis. Alkupuhdistuksen, Ultraääni-kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin imeytyksen ultraäänilaitteella, rentouttavan kasvo-, hartia- ja decollete hieronnan, okluusionaamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa kulmien siistimisen. Kesto 1,5h.
89,00€
AHA-HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO
Tehohoito: rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, kevyen hieronnan, voidenaamion ja loppuvoiteet. Kesto 1h.
85,00€
AHA-HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO
Rentouttava ja tehokas hoito rypyille ja juonteille, pigmenttimuutoksille, aknearville, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Sis. Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, ihotyypin mukaisen tehoampullin, rentouttavan pitkän hieronnan kasvoille, hartioille ja decolletelle, ihotyypin mukaisen okluusionaamion sekä loppuvoiteet. Kesto 1,5h
110€
IHONPUHDISTUS
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
59,00€
NUORTEN IHONPUHDISTUS (alle 18v)
Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Tarvittaessa myös kulmien siistimisen. Kesto 1h.
49,00€
SILMÄNYMPÄRYSHOITO
Tehohoito simänympärysiholle. Sis. Alkupuhdistuksen, hellävaraisen mutta tehokkaan enzymaattisen kuorinnan, Eye Flash Fluid -tehoampullin, joka antaa väsyneelle iholle välittömästi syvävaikutteista energiaa ja saa sen säteilemään, virkistävän hieronnan, Hydrogel Mask Eye -silmänympärysnaamion, joka silottaa ja kaunistaa silmänympärysihoa, loppuun silmänympärysvoiteen. Hoidon kesto 30min. Kasvohoidon yhteydessä palvelun hinta 25€
45,00€
FAIR SKIN START UP -ERIKOISKASVOHOITO
Tehohoito pigmenttimuutoksille ja jos unelmana on kirkas ja kiinteä iho. Sis. Alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, ampullin, kevyen hieronnan, vaalentavan okluusionaamion. Hinta sisältää 40 päivän mittaisen 2-Phase Melafadin Concentrate -kotihoitokuurin , joka vaalentaa pigmenttiläiskiä. Janssen Cosmeticsin nelivaiheinen ihon pigmenttivirheitä vaalentava aktiiviainekonsepti perustuu C-vitamiinin, lipoaminohappojen sekä vaalentavien yrttiuutteiden hoitovaikutukseen. Start Up -kasvohoidon jälkeen suositellaan 5 kerran sarjahoitoa Fair Skin Follow Up -kasvohoidolla.
189,00€
FAIR SKIN FOLLOW UP -ERIKOISKASVOHOITO
Kasvohoidot vauhdittavat pigmenttiläiskien vaalenemista. Sis. Alkupuhdistuksen, tehokkaan kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan, ampullin, seerumin, kirkastavan voidenaamion. START UP -hoito käynnistää kuusiviikkoisen hoitolahoitojen sarjan, FOLLOW UP -hoitoja tehdään viikon välein, seuraavien viiden viikon ajan. Ihonhoito-ohjelma tehostaa jo olemassa olevan liikapigmentin poistumista sekä ehkäisee uusien pigmenttiläiskien syntymistä.
75,00€
HEMMOTTELUPAKETTI (Sis. Kasvo-, käsi-, ja jalkahoidon) 
Rentouttava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion. Kynnet viilataan, kynsinauhat siistitään ja voit valita joko kynsien lakkauksen tai käsien hieronnan. Jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Hoidon kesto 2h.
145,00€

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

<- Takaisin