Kädet ja kynnet

MANIKYYRI
Kynsien viilaus, kylpy, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta. Kesto 60min.

45,00€

HEMMOTTELU MANIKYYRI
Ylellistä hemmotteluhoitoa käsille. Sis. käsien kuorinnan, lämpimän ja kosteuttavan parafiininaamion ja hieronnan sekä kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen ja lakkauksen. Kesto 1,5h.

65,00€

PIKAMANIKYYRI
Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus sekä lakkaus tai hieronta. Kesto 30min.

29,00€

KESTOLAKKAUS – YKSIVÄRINEN
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, joka kovetetaan led-valolla. Sis. kynsien viilauksen ja kynsinauhaöljyn sekä käsivoiteen levityksen. Säilyy lohkeamatta 2-3 viikkoa. Kesto 1h.

46,00€

KESTOLAKKAUKSEN POISTO
Lakka poistetaan ja kynnet huolitellaan siistiksi. Kesto 30min.

19,00€

HEMMOTTELUPAKETTI (Sis. Kasvo-, käsi-, ja jalkahoidon)
Rentouttava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion. Kynnet viilataan, kynsinauhat siistitään ja voit valita joko kynsien lakkauksen tai käsien hieronnan. Jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Hoidon kesto 2h.

145,00€

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

<- Takaisin