Jalkahoidot

JALKAHOITO
Rentouttava kylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien ohennus poralla tarvittaessa ja hierona. Kesto 1h.

55,00€

JALKAHOITO LAKKAUKSELLA
Rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, tarvittaessa kynsien ohennus poralla, lakkaus ja hieronta. Kesto 1h.

57,00€

HEMMOTTELU JALKAHOITO
Rentouttava jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kosteuttava naamio, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, tarvittaessa kynsien ohennus poralla, lakkaus ja rentouttava hieronta. Kesto 1,5h.

69,00€

VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUS
Yksivärinen kestolakkaus. Lakkaus säilyy 2-4 viikkoa lohkeilematta. Kesto 60min.

46,00€

HEMMOTTELUPAKETTI (Sis. Kasvo-, käsi-, ja jalkahoidon)
Rentouttava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion. Kynnet viilataan, kynsinauhat siistitään ja voit valita joko kynsien lakkauksen tai käsien hieronnan. Jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. Hoidon kesto 2h.

145,00€

VARAA AIKASI TÄSTÄ

Hintoihin sisältyy alv 24%.
Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun palvelun hinta täysimääräisesti.

<- Takaisin